Tea and Foodpairing

Tijdens de workshop Tea and Foodpairing ga je ervaren wat thee met voeding doet. Net als wijn past thee uitstekend bij gerechten. Thee is de nuchtere neef van de wijn zoals theesommelier Mariella Erkens zegt. 

Wil je bij je menu geen wijn drinken en ben je het zat om jus d'orange, spa rood of cola te drinken, denk dan aan thee. Warm en koud een hele goede combinatie bij het eten.

We gaan uitleggen wat de grondbeginselen zijn van het uitzoeken van een soort thee bij verschillende soorten smaken in voedsel.

We gaan thee combineren met verschillende soorten kaas, (leuk om thuis een kaasplank bij de borrel samen met thee te serveren), diverse amuses en kleine gerechtjes. 

Serveer de thee in mooi glaswerk, het doet zoveel meer.

De recepten van de gerechtjes met de namen van de daarbij behorende theeen krijg je mee naar huis. 

Kosten € 35,-- per persoon   Duur 2 à 2,5 uur.

Vanaf 4 personen is de prijs € 35,-- per persoon, bij 1 tot 3 personen € 40,-- per persoon.