Chinese Thee Ceremonie

China, waar thee zijn oorsprong vindt, kent een eeuwenoude traditie die diep geworteld is in de geschiedenis. Van de serene elegantie van de Gongfu thee ceremonie tot de alledaagse eenvoud van het thee drinken, China herbergt een weelderige en diverse thee cultuur doordrenkt met symboliek en betekenis, we gaan ons in 2,5 uur onderdompelen in de wereld van het theedrinken in China.

Laat ons je aan de hand van beeldmateriaal meenemen naar een korte impressie van de theeplantages en fabrieken van China, waar we het proces van thee verbouwen en produceren zullen verkennen. Ondertussen kan je genieten van een verfijnde kop thee. China staat bekend om zijn prachtige theesoorten, waaronder oolong, groene, gele, witte en gefermenteerde theeën. We zullen ze allemaal aan je laten proeven, waarbij enkele soorten vergezeld zullen gaan met bijpassende hapjes om de ervaring compleet te maken.

Je gaat zelf ook aan de slag met je eigen theepotje en kopjes om thee te gaan zetten op de Chinese manier en deze aan elkaar te laten proeven.

 

Kosten € 35,00 per persoon vanaf 4 personen op afspraak te boeken.

Kom je met minder dan 4 personen kijk op de agenda voor beschikbare data.

Voor groepen groter dan 12 personen kunnen wij een ruimte hier dichtbij huren met voldoende parkeergelegenheid.