Over ons

Wij zijn John en Ilse Beemsterboer, in het voorjaar van 2014 zijn we ons bedrijf begonnen.

 

Ilse

De naam en het logo van 6tea6 is heel persoonlijk en helemaal op mijn lijf geschreven. Ik heb mijn hele leven al een passie voor thee, kom uit een goed jaar en ben buiten de thee gek op reizen, één van de favoriete landen is Amerika. Dat is allemaal in de naam en het logo terug te vinden. De vorm van het logo is de vorm van Route66, in het logo zit o.a. het Chinese teken voor thee en op de achtergrond bevind zich een theeveld. 

Ik ben de theesommelier en heb de opleiding aan het International Tea and Coffee Academy gevolgd. Binnen 6tea6 geef ik de workshops ,trainingen en adviseer restaurants in hun keuze voor thee op de theekaart, daarbij zoek ik samen met de chef kok thee bij gerechten uit.

 

 

 

 

John

Ik zorg voor de marketing, fotografie en onderhoud de website. We zijn beide fervente theedrinkers en reizen de hele wereld over om onze kennis over thee up-to-date te houden. Tijdens de bezoeken aan de theeplantages en theefabrieken ontmoeten we de mensen die werken met de thee, mensen die net als wij een passie hebben voor de thee, van hen leren we heel veel.

Deze kennis wordt door ons in de workshops en trainingen aan jou overgedragen.