Icetea & Mocktails maken

In deze boeiende workshop van 2,5 uur word je ondergedompeld in de kunst van het bereiden van verfrissende ijsthee en verrukkelijke mocktails. Een mocktail is een heerlijke cocktail die alle smaak en plezier biedt, maar zonder een druppel alcohol.

Ontdek hoe je met thee de meest smaakvolle en gezonde ijsthee kunt maken, die mijlenver verwijderd is van de standaard pakken die je in de supermarkt vindt. Terwijl commerciële ijsthee vaak geladen is met suiker en weinig echte smaak biedt, zal onze zelfgemaakte variant je smaakpapillen prikkelen zonder een korrel suiker toe te voegen.

Hoewel onze ijsthee suikervrij is, zullen onze mocktails zeker een zoete verleiding zijn. Deze worden zorgvuldig samengesteld om de complexe smaken van klassieke cocktails te evenaren, maar dan zonder de alcohol. Het resultaat is een assortiment aan verfrissende drankjes die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Bereid je voor op een smaakvolle reis terwijl we je niet alleen leren hoe je de perfecte ijsthee kunt maken, maar je ook laten kennismaken met een scala aan unieke smaken tijdens onze proeverij. Naast het bereiden van de drankjes delen we ook waardevolle tips en tricks, zodat je vol vertrouwen thuis zelf aan de slag kunt. En als kers op de taart, krijg je de recepten mee naar huis, zodat je je favoriete creaties keer op keer kunt herbeleven.

 

Kosten € 35,00 per persoon vanaf 4 personen op afspraak te boeken.

Kom je met minder dan 4 personen kijk op de agenda voor beschikbare data.

Voor groepen groter dan 12 personen kunnen wij een ruimte hier dichtbij huren met voldoende parkeergelegenheid.