Theeproeverij

Stap binnen in de betoverende wereld van thee en laat je verrassen tijdens een 2,5 uur durende reis vol smaak en ontdekking. Vanaf het moment dat je geniet van een heerlijk kopje thee en iets lekkers, word je ondergedompeld in de fascinerende geschiedenis en het ambacht achter dit geliefde drankje.

We nemen je mee op een sensorische ontdekkingsreis terwijl je verschillende soorten thee proeft, gepresenteerd in een cuppingset die wereldwijd wordt gebruikt. Of het nu de rijke complexiteit van zwarte thee is of de verfrissende tonen van groene thee, we laten je kennismaken met de diversiteit van smaken en aroma's.

Verrijk je smaakervaring door thee te combineren met verrukkelijke delicatessen zoals kaas, chocolade en een ander hapje. Ontdek hoe de thee de smaak van het voedsel naar nieuwe hoogten tilt, terwijl de juiste combinatie het genot van zowel de thee als het gerecht versterkt. En vergeet niet: we zullen ook proeven hoe de kaas, chocolade en hapje smaken met thee die niet specifiek voor hen is bedoeld, om het verschil in smaak te ervaren.

Een hoogtepunt van de ervaring is het bereiden van een prachtige oolongthee met een traditionele Chinese theeset. Wij creëeren een betoverende infusie, terwijl jij ook de kans krijgt om met een kleinere Chinese theeset een andere oolong voor de rest van het gezelschap te maken. Dit is niet alleen een moment van genot, maar ook een eerbetoon aan de eeuwenoude tradities en kunst van het theezetten.

 

Kosten € 35,00 per persoon vanaf 4 personen op afspraak te boeken.

Kom je met minder dan 4 personen, kijk op de agenda voor beschikbare data.

Voor groepen groter dan 12 personen kunnen wij een ruimte hier dichtbij huren met voldoende parkeergelegenheid.